Tuesday, May 4, 2010

storie you are beautiful korea Sangatttttt besttt

THE BEST STORIe....


alohaa my blog..lama ni x update cz 1 hari suntuk aku layan cerite korea hihhi...
aku mmg peminat setia cter korea!!!!....semua cter korea aku tgok..tapi kali ni citer you are beautiful ni mmG mELETOPP AR hehe best glierrr .....




storie ni about 1 group yg dikenali sebgai ANJEL..yg glier nye fmous group kt korea...dalam group ni ade 4 org shabt,,tapi salah sorg dri group ni dah lari g oversea....time 2 lak,,diowg nk kena promosi album,,so kena laa cri sorang pgnti tok cover mber yg dah blaa 2...cari nye cari,,jumpe laa sorg gurl namanye min hyi..
die birawati,,tapi muke min hyi ni sama glier ngn muke mamat yang laRi g oversea 2 iaitu min nam..selidik punye selidik..upernye diowg adek bradik,,,
so apa lagi make over dari birawati jadi Seorang penyanyi...

time ni mmg kelakar glier arr,,,nk kena tukar semua nye jadi cam lelaki...
blier dah make over mmg sebijik macam abg die yg lari 2 haha...
ni laaa GOO MIN hyi  dah tukar jadi GOO MIN NAM....







dengan ade nye min nam...dapat laa diowg wat konsert...after konsert 2 xde sorg pun taw yg die ni gurl..pgurus yg amik die ni jerr yg taw die gurl...tibe2 kantoi ngn taekyung yg min nam ni gurl....
so start dari 2 taekyung sntice jage min nam...cz dah taw die nie prmpuan hahha
min nam sakit ker,min nam ilang ker die org fist yg risau tahap mxima....mmg syokk
dari take cre trus jatuh cinte daa haahaha.....min nam pun suke taekyung...taekyung pun suke min nam..tp diowg ni cam maen2 jer bercinte hahaha.....
mkin lama min nam makin sayang kt taek yung aduhhhh..!!!!mmg romantik glierr

tibe2 ade konflik lak ,,,cz ade 1 lagi gurl yg mmg laa jaat glier....die suke taekyung...so die asyik nk kena kan min nam jerr,,,lagi2 blier die dapatt taw min nam ni gurl...huhhu,,kecian min nam...p2 gurl ni pun bg taw kt media yg min nam ni seorg perempuan,,,
time ni smua dah cuak,,taekyung cuak,,min nam cuak,,pngrus die lagi laa risau,,so nk selamt xbg kantoi,,,pgurus die g laa koll abg min nam suruh balik take over die nye tmpat...cz nk selamtkn min nam..
abg die pun setuju,,,,
sampai jerr kt air port....min nam pun change jadi gurl....wartawan xdapt laa nk wat gosip hangt cz...goo min nam yg sebnar dah menjelma hehehee...



...blier min nam yg sebenar dh datang,,taekyung sedih cz min nam plsu dah balik huhuhu...diowg pun wat last konsert,,taekyung pesan kt min nam suruh datng tgok konsertlast die....time 2 min nam dah smpai air port nk balik tmpat asal die,,tp die syg taekyung,,die g laa konsert yg taekyung wat ni..!!!!
time taekyung nyanyi,,die asyik cari min nam jerr hhuhu sangt sadis laa time nie...blier abis jer lagu yg die nynyi kn khas tok min nam.....baru laa die nampak min nam,,,,,hehe per lagi taekyung pun lari peluk min nam n ckap SARANGHEYOOO means luv u r beautiful hahaha...mmg happie ending laaa...






takyung  nynyi lagu tok min nam




akhirnmyee min nam n taekyung dapt together ...prmpuan yg dgki ngn min nam 2 pulak...kapel ngn min nam yg sebenar hahahah!!!!!!!!!

citer ni mmg sangt best,,,,sapa yg minat korea mybe layan laa cter nie...
komedi ade,romantik ade...sedih pun ade hehe..
syok laa xbuhsan,,,
aku ngn mak aku 1 hari tgok cter  min nam nie...huhuhu 2 laa xberupdate blog ni..min nam nye pasal...

ni laa face pelakon2 cter you are beautiful....hehehe
luv korea...+ luv malaysia...

emm if  ade rezeki aku nk g korea laaa heehhe...^_^
uk ni jerr stori nye,,per2 pun yg pnting aku mmg enjoy n layan gilooo ngn citer ni...
sapa yg xlayn No KOMEN hihhi..daaaaaa

8 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hihi..suke shin woo!
dia sgt2 cool ok ;)

sophie said...

semua hensem dan comel..cuci mata.=)

ain nadzirah said...

sgtt ske citer nie! ;p

atienz@tiema said...

Too ain nadzirah..heheh sama laa kite sgt glier ngn cer ni..thnk komen

atienz@tiema said...

jom sophie cuci mate...ngn my uppa hihi,,thnk komen

atienz@tiema said...

sugar2:owhhh mint shin woo..die pun cute kn ,,,cool jerr,,tp cian xdapat min nam....thnk komen..^_^

Mr Rulez said...

mmg pminat betui nie..dlu tringin nak jadi mamat korea gak..cuma dok msia pns kan..gelap ckit..haha

atienz@tiema said...

heheh takper,,,nti ade peluang g laa singgah ke korea...^_^...nti jadi putihh....thnk komen..hihi