Thursday, April 29, 2010

Stori moriee

for the first time aku masuk ke dalam melaka cntral BERKAKI AYAM huhu,,no shoes,,,,no selipar hihi..like elyana g2...bnde ni blaku pun cz ade cer disebalik nye,,xkan laa aku xbtol nk jalan berkaki aym kot hehehe...

actually,,,my mom nye kasut putus time we all nk g bnk...blum smpat smpai kt kerta lagi dah putus,,,hehehe,,per nk wat terpkse jalan wat muke slmberr jer hahaha...

then after balik jer from bnk,,ujan lebat lak...nk masuk m,c xboleh,,cz mom aku xde kasut spare,,,soooooo xde jalan laen,,aku bagi laa mom aku pkai selipar aku,,n aku berkaki aym masuk ke dalam melaka sntral,,smpai la kt kedai kasut yg berhmpiran .....mase jalan 2 semua orang pandang aku semacam....
mybe diowg ingt aku xbtol kot cz jaln dgn berkaki aym hahahah..dengan muke yg btol btol nye selamber..malu mmg laa malu ..tp mom aku nye pasal xde halll,,dalm atie aku cakap WAT DONO sudah,,jnji mom aku selmt hihhi.....

jaln laa ngn muke yg selmber,,,after aku atr mom aku g kedai kasut,,aku g balik kat kereta nk amik barang,,tp kali ni sudah pakai selipar loh hehehe.,,tgah syok jalan2,,tibe tibe ade mamat ni tegur aku
""diek tadi adiek jalan xpakai selipar kan"""terkejut aku haha,,upernye ade gak org pasan ngn kelakuan pelik aku 2..p2 aku xtaw nk jawb per,,aku cakap laa,,tadi sy nk jadi elyana..skunk dah jadi normal balik..muke mamat 2 dh blurrr,,mlas nk layan,,,aku terus blaa.....

aku smpai jerr kedai kasut tgok my mom dh pkai kasut yg die pilih tadi hihihih.......
emm fst time aku buang perasaan malu jauh2,,,,hehe,,
per pun aku sggup jer wat per saja for my lovely mom....bia aku malu,,tapi jagn sesekali my mom yg malu...that's my prinsip....luvvv my momm...❤❤❤❤.

4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hihihi
cool je awk kn???
hihi..tp respect la..sgup bkorban demi ur mom ;)

wanie omar said...

hahaaaaa
babe!
you such a good daughter!
inspiring me a lot tau.!
urm,tapi gila punye nekad ea,,
hahahahahahahahahhaahh
kalau dapat snap picture taim ko bkaki ayam tuh kan bagus,,hahahahk

anatinot said...

wah, bestnyer dpt anak cenggini.. ehehehehe..
papepon wat pe nak malu..
bukannyer wat salah pon...

atienz@tiema said...

sugar2:: heehhehe kite cool saja...
thnk bg komen
wani::heheh time 2 ujan sgt lebt laa
dear,,so xsempat nk snap
pic...^_^
anati::heheh yezzaaaa