Friday, December 31, 2010

101010......!!!!! Special date for me.......

101010   





anio...
na chingu
lamanye aku tak update blog
ok now i nak setori morie ngan u all...
kenapa date 1o1o2o1o ni spcial..
coz this is my bufday...yang ke 20 taun
..,..
emmm otoke dah turn 20 aku rupe nye..no more sweet 19 but now sweet 20 hihih

em aku lahir kat hospital bsar kuala lumpur
membesar kat ampunk
n now
stay kat melaka.
^_^
so taun ni clbrte my bufday kt melaka..
my cupcake  

cup cake ni spcial for me from myfamly ...wee~~~ first time celbrte bufday mam cupcke...cedap glierr....
pandai akak ni buat...n kite leh wat desgn sendiri to yg best ahakss
so aku pun wat laa dsgn sndiri.n aku plih mood...
coz my life memang ade pelbgai mood
happy
angry
sad
suprise kek 4 me from my fc ude n bro shymi n my fwen
first time orang wat suprise tok my bufday..
memang terharu glierr lohh uhukk~~~~
emm...time suprise ni memng xdapat agak lagsung diowg nk wat ..
ingtkan g karoke n jalan jalan aja hihi
so lokasi suprise ni kat karoke gogogo melaka..
tengh syok syok nyanyi...then....ouch...ade orang bawak kek..hihi malu pun ade gak time ni ahakss~~yg bawak kek ni ude n bro shmi
yang turut komplot dalam plan ni my fwen biela,dayah,zura,ziera
emm..
blier diowg plan aku pun tak taw
tapi yang pentingnye...memang best n terharu sangt u all wat cmni...
sweet memori tok taun 2010...
thnk a lott
 kat bawh ni ade la picca picca mereka yg join clbrte my bufday
^_^







sweet 2o,,time potong kek

me n ude cedap glier kek ni hhiih







 
 ni my famly..i luv my famly .... emm memang best sangt celbrte bufday taun 2010 ni...10102010...make me happy... n thank my fwen yg bg adiah.....thnk dyah wat frame yg kreatif for me...thank biela bg tudung yg cantik..thnk kat shark bg sy bunge bear..^^..thk to my chingu aiza kenit bg gelang...thank to my sengal mber farah minsa bg baju..thnk t0 riezal belnje mam kfc...thnk to ude n bro shmi..beli kek.. thank to asmira korea gurl bg gelang ,,thank to my belovedd fwen wani omar bg sy bantal bentuk luv....... n last sekali thank kat semua mber mber yg wish.....i luv u all smua ni muax.....bubye....ni ceritaku......^0^




Friday, December 3, 2010

GILAK GILAK TOK ILANG KAN BUHSAN!!!!!!!!


hahai...
aniocesayo...
onni na chingu
i m back
rindoo glierr kat blog aku ni..ingat tak aritoo aku cakap aku ade exam kan..skunk paper3 yang susah semua dah lepas hehe...cam lega la sikit...
 
So skunk time to setori morie kat blog ni...OK exam aritoo bleh laa buat
coz bace buku katekan...^_^
 
tapi aku mmang tak semgat nak jawab exam time petang..
nak taw kenapa??
coz mate ni tak tahan..mgantokkk gilooo
hohohoh
lagi lagi melaka skunk asyik hujan je
blier petang je ujan..lagi laa syok kan
aritoo paper sejarah aku sempat tido kot hahaha
coz DAH tak tahan..
nasib tido tido ayam jer
if aku tido nyenyak
memang kosong paper aku to hihih
jadual exam aku lak selang tarikh jauh2 lak 2
dalam 1 week to ade 2 paper jer..
then xde paper..
so memang buhsan giloo la kan hihihi
then aku pun dah start on9 facebook..^_^
banyak glier mcg
so buka n bace
n tebace sesuatu yang menarik
from my fc sahabt belia
die cakap ade pameran antoo kat mitc melaka
yang buat to pengarah terkenal la gak
zulkiflie m.osman
aku pun boring..so apa lagi rojer my best fwen 
nabila or biela 
ni dialog aku ngn si biela
aku: bie ko watper
bie:em xwat per pun asal?
aku; ko buhsan x ?
bie:buhsan glier hihih
aku: jom g pmeran antoo kt mitc
bie:owraitt...beres aja nk g
aku:terbaek dari ladang
 
jadi biela pun dah green light kan
die bawak adik die nazurah n nazirah
pameran 2 dari pukul 8 pagi until 9 malam
so we all ni rancang nak g malam konon nye lebih extreme
gitoo....!!!!
 
then smpai kul 8.30 time to
blier smpai jer tgok tak de orang pun
per lagi aku rojer la fc aku to
then fc aku cakap
anto anto 2 semua nak tido haha
btok pagi datng balik
 
adaiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! kehampaan gitoo
malam still mornik kan time to.
then dah tak taw nk g mana
we all g la makan rojak mamak baek punye...
kat mydin dekat jer ngn mitc to
 
 rojak kat sitoo memang terbaek arr sedap giler..
hihihi...
ramai la yang lepaking kat sito
lagi pun kat sito ade WIFI  kot ahakss
sape la yang taknak lepak kan
^0^
 
okk rojak pun dah smpai makan time laa kan
fuhh!!! memang yumie la kan...
makan pun dah sudah
time to berbual bual gito hhohoh
tgah syok cakap cakap
then tgok kat sbelah we all si pak polisi
hhaha
per lagi jadi sopan n santun sikit

ingatkan pak polisi to datng minum teh tarik jer kat sitoo
tapi upenye smbil minum....smbil mjalankan tugas

okk kat sitoo ade la papan tanda gito tulis
 
DILARANG MEROKOK
 
TAPI!!! biasa laa kan diowang2 ni tak de la nak follow papan tnde to kan
buat buat tak nampak jer hahaha
per lagi we all pun dapat la tgok aksi aksi gelabah orang yang merokok
memang kelakar glier laa!!
ade to cakap eh bukan saya la yang hisap rokok..
macam macam laa
tapi memang takbleh bla la kan
 
OK...tgah syok pak polisi to cari mangse..akhirnye terkena sorang insan
ni..so apa lagi kena saman loh
coz tak mghiraukan papan tande yang ade kat sitoo
per lagi pak polisi to mintak IC PLISSS!!!

tgok if tak hiraukan papan tande to pun kena saman taw
ish3 dasyat kan!!!!

drama pun dah bis tgok kan
so boring balik
 
emm
entah macam mana leh dapat idea nak mik picca gito
we all pun amik laa picca ngn pelbagai posing
rasenye kecoh gak laa
smpai pak polisi tgok aksi kiteorang ni
macam orang gilak amik picca...
hahahha..
hahah
hihih

banyak gak laa pic yang di ambil using my phone
sony ericsson
^-^

MATE PUN dah ngntok kn..so time to balik rumah
kena bgun awal btok pagi nye coz nak g tgok pameran antoo to jugak

then takde laa early in the mornink we all klua kan
dalam kul 3 camto baru gerak
kali ni my mber join si zam
coz die pun buhsan jer dok umah kan kan kan

okk ...dah smapai mitc bru laa nampak ramai orang hihih
nak masuk pamern antoo to kena byar
dewasa 5 hinggit
kanak2 3 hinggit

tiket pun dah bg per lagi masuk laa kan
bru jer masuk dah dismbut oleh si pocong
hahaha
nasib takde sakit jantung
if x msti dah pengsan
aku n zam
ok jer
cam biasa masuk 
sekali 
si pocong ni g terkejut kan si biela
per lagi terus terduduk die kat depan pocong 2 then cakap
aku nak kuar hhuh
aku n zam
agak cuak la kan cz takot jadi apa2 kan
smpai laa tuan dirctor masuk n yakinkan si biela ni
yang anto anto ni takde
siap teman kan lagi hihih

so trus kan pejalanan dalam pameran 2..
jumpe laa si zombi...si pontianak..si pocong...si joon..byk la lagi

blier keluar jer tgok biela n adik die dah ngis hohoh
aku n zam nak gelak tapi tak baekkan
...... penat we all tenang kan diowg
then biela kate 
pasni tak mau pegi lagi hihih

ni laa aktiviti yang aku wat tok hilangkan buhsan selama 2 hari ...

memang terbaek laa kn
fun!!!
ngn si biela zam nazirah nazurah yang gilak gilak semua nye..
 

n selang 2 hari aku start exam balik
huhuhuh...

tapi apa apa pun memang best la
this is 
my setori
tok
arini
hope u all enjoy

kamsamida 
^_^

kat bawah ni ade la pic pic yang gilak gilak
we all amik
jom  layan


 
    

    
nazirah     







 


NABILA N NAZURAH

ZAMAZREE

KAT  PAMERAN ANTOO 

MY BFF BIELA

MITC

PEACE!!!!

LUV THIS PICCA

NEW MODEL..^_^


DUSH3 KENA BELASAH TERUK!!!

MOSYI MOSYI SI CHUMEL..^0^

NAZURAH N NAZIRAH

MUNCUNG SEKSA!!!!

KIUTO PICCA

KONON GADO HIHIH


TEROPONG3


WACCA HIHIHI


SI BLUR!!!!!


OUCH SENGET SUDAH!!!!

CAK CAK CAK

HOT N RAIN

OMG OMG OMG



BESARKAN MATE KAMI..ngeee~~~~

Wednesday, October 27, 2010

MOOD:::::::STUdYyy..belaJar.......

 olaaaa!!!!!!!
anio....
my blog
........emm arini nak setori morie...pasal stdy huhuh....exam dah nak coming soon ni..tapi mood nk stdy lum sampai gie..mcm ner nie????hmmmmm.....

if dapat mood macam baby ni kan best hohoh...RAse semangat jer nak stdy....if 1 jer paper..ok lagi kot..4 paper wowowow ........
tapikan.....bile tengah bace buku...mesti aku tak bape nak fokus...mcti berangan macam macam perkara hihihih....
 


aku tak suke orang pakse aku belajar....coz blier  pakse..apa yang aku bace cam sia sia jer..huhuh tak masuk otak pun....

aku belajar tengok mood..if rase nak stdy...baru laa stdy 
if dah malas..memang malas gler hohhhohoh..

Tapi kan sekarang mood aku ialah: semgat glier nak stdy nie..sebb to aku nak post setori pasal nie..

skunk aku tinggal fb untuk beberapa hari n beberapa bulan
dan aku pun akan kurang updte myblog ni huhu..coz nk kena fokus balik nie
....macam dah banyak sangt relx n suke suke..
banyak kluar.
banyak makan...
banyak sangt tgok tv hihih

dan
kurang bukak buku
kurang wat nota
kurang cari bahan
kurang cari soalan 
kurang macam2 hiihh



soooo skunk aku nak kena tukar..yng kurang ni kena laa jadi banyak awawawaaw...

hope exam nanti aku dapat wat..
kepada yang dah mbace setorie ni
doakan saya dapat jawab exam ngn sempurna..
aminn...

cayok cayok to me
aja aja fighting to me
dont play play...^_^
tamat 
sudah cerita aku untuk arini
thank you
xie xie
terima kasih
kamsamida
^_^
sarangheyo.....