Sunday, June 21, 2009

kenangan terindah pjkn siri 3


















nie  mber-mber aq yang join pjkn ^_^

















NIE  MUKE F.C-F.C SHABAT BELIA
YANG SPORTINGG.....
GLIER HEHEHE










INI LA F.C AQ TIME PJKN DULU..
SPORTING SEH,,
HEHE TIME NI G MDAKI
GUNUG LEDANG






NIE GROUP AQ GLORIUS,,TME NI WE ALL
MNG  WAT PSEMBHN ,,THNK TO MY FC
MR.AMERBOURDON (^_^)










nie pic tme kat kampong merlimau..f.c yang sporting








nie la kenangan yang terindah n terbest ckaly ...best giler ar join sahabat belianye pgram....banyak glier aktiviti yg memg best..memg xrugi join,,hehe if nk taw aq xpenah ade pengalamn stay ngn parent angkat,ckaly biler join jer pgrm nie,,
 kena la stay ngn family angkat,,tapi best ar coz aq dapat fmily angkat yg sporting glier,,if stay kt rumah sndiri breakfst mkn smple jer,,nci lmak ,nci goreng..tapi blier stay jer kt umah mak angkat brkfst aq macam makn malm n makn tgahri hahahha banyak glierr ar mk n abh angkat aq sdiakan.....

emmm..per lagi ek.....mule2 join memang macam xmint coz xknal cper,,tapi lame-lame da kenal ...da dapat team,,fuhhhh macam xnak balik hahahha........memg best sngat2,,,ish nk taw bdak skul aq smuanyeee wat tmpat 2 macam tmpat sendri heheh mane x nye dah la skul aq yang lambat datang register,,p2 kteowg leh jaln longlai2 plak,, xpasal2 kena tgur hehehehee........tapi 2 satu kenangan ar wat diri aku,,hUHUHU

emm nak taw f.c-f.c kat c2 smua nye sporting abis ..mcm f.c ckg shmi,ckg ehsan,wonderpt,cikgu arip,ckg hairi n my group f.c ckgoo amer.....ade lagi f.c ckg najib,ckg syukri,,ramai aR HAHAHA semua memg sporting glier..bagi kerjasame yang bagus........banyak kenangan yang indah  ar aq dapt,,,yang xleh luper,,dapat g daki gunung ledang..heeh yahoooo.. best bangt hahahah...if xjoin sahabat belia ni emm xdapat ar nak daki gunung ledang hehehe..

time join pgrm nie nma team aq GLORIUS hehe amcm unik x..Aper2 aktiviti group aq ni down ckit tapi malam terakhir,,,malam persembahan kmpulan aq meng  juara g2,,,,time 2 watak aq jadi cm mak datin kepoh hehe,,emm aper lagi kepoh abis ar hahahaha,,,if xda f.c aq ckgoo amer,,emm memg ar smua xleh nk blakun ....walaupun da bis join pjkn nie,,,tapi smpai skunk relationship aq n f.c2 pjkn stll cntct each other,,xtamat kat pjkn tapi bterusan smapai skunk.. hehe

cper2 yang nak join sahabat belia pergi ar xrugi aq cakap..memg u all yang nk join akan dapat knangan yang best..peace shabt belia..thank a lot coz gve me a nice memory heheheh,,luvv u alll PJKN SIRI 3
luv my fwen...

Friday, June 19, 2009

jalan-jalan cari pasal!!!!!!






hahahahha time best glier malam mggu so memang cari pacal la hehehe..tme ni jlan kt mlce naik tming sari,,tme mak sporting glier cz nk naik...hehe,,dpatla naeik,ramai glier tme,,hahaha jaln punye jaln punye jalan jmper beca haha ape lagi terus naek seh siap pose g2....best sangat2

DUIT+DUIT+DUIT



DUIT...cter jer pacal duit,,macam2 cter kluar...pantang tgok duit banyak ckit...da rmbang mate,,,memang kegunaan duit amat penting dlam kehidupan seseorang,,tapikan,kekadang ade orang salah gunakN kgunaan duit nie,,,cntohnyee,,mbuat2 prkare yang tidak patot dilakukan,p2 ingat dengan duit kte leh dapat aper jerr,,,cntohnye kawan,,mmg btol..blier kiter banyak jerr duit,,trus ramai orang nk kawan ,,konon ikhlas la nk kawan tp bkan nye ikhlas tetapi kerana owng yg die kawan 2 nk duit,,,aq xske btol owg kawan tgk kekayaan blier nk kawan 2 kena la ikhlas dari hati bukan kerana duit,,jngan la jd seorang hipokrit....lagi pun,,,dengan duit kiter xleh beli hati seseowg heheh tol x..anyway,,,bagi aku duit n kekyaan itu 1 rezeki n kurniaan yg tersendiri..yang kaya pun bkan nye automatik kaye tp diowg berusaha nk jd kaya,,,jika btol la pnting nye duit nie,,jd ushala sndiri jgn dapt duit bkan dri usaha sendri n duit yang haram,,k......aper2 pn hidup arus di teruskan heheheh

Saturday, June 6, 2009

Friday, June 5, 2009

Thursday, June 4, 2009

TENTAnG CINTE

em,,,,blier sebut jer tentang cinte rmai orang nk taw.....cnte nie mcam2 bleh dpat cnth nye
blier seseowg mncintai seseowg,,owg sekeliling pun da mcm xnpk,,
yg diowg npk hnya la seseowg yg die sayang 2 jer...banyak kesan yg kter dpat,,
kter dpat rasai mcm ne di sayangi,dihargai,,macm2 ar
aq xpnah bcinter hehe tp base on mber2 aq nye pgalman
mcm2 trjadi kt mber2 yg bercinte seh..
da 2 bercinte smpai lper plajaran ish2 too la pnangan cinte
smpai snggup pnteng klas
da 2 snggup tpu parent
byk ar lg
em bg aq lak mmg best bcinte tp blier bncte kte kna ingt owg skelling kter
cz sblum jmper cinte kte da jmper owg yg sekeliling yg lbih thu peragai kter...
lg1,jgn biakan diri kter dikuasai oleh cnte sepenuhnye coz xsemesti nye cnte yg kte dpat 2 akan
kekal smpai akhir hayat....tol x da gak yg cnte bgai nk rak tp akhirnye terima jlan buntu,,tol x....soo
if nk bercinte carila owg yg leh sayangi diri kter sbgai mne parent syag kter,cari la pasangan yg leh trima life kter yg sbnar gk,if tpakse trima xpayh la bcnte,,cz cnte byk dugaan nye,,if xtabah habis la
blier seseowg kecewa jgn la anggap 2 kekcewaan yg kekal..cz setiap kekcewaan da ubatnye sendiri ,,biala ubt 2 yg rawat kekecewaan yg dialami...jgn terlmpau ikt kate n nasihat owg laen cz
yg bcnte kna ikut kate atie sendri sebab yg mgalami adalah diri anda,,anda yg bncnte mnentu kn mase dpan sndri ,bkn owg laen huhu......
jd,,,,, seseowg yg ingin bcnte kna la pkir panjang n thu per yg akan blaku,,
cnte la seseowg 2 dengan ikhlas..kkk peace
cerite nie aq karang khas wt mber aq yg terkcewa,,hpe ko tbh mgalmi semua ni k.
khas for miSs T...
tke cre...