Sunday, June 21, 2009

kenangan terindah pjkn siri 3


















nie  mber-mber aq yang join pjkn ^_^

















NIE  MUKE F.C-F.C SHABAT BELIA
YANG SPORTINGG.....
GLIER HEHEHE










INI LA F.C AQ TIME PJKN DULU..
SPORTING SEH,,
HEHE TIME NI G MDAKI
GUNUG LEDANG






NIE GROUP AQ GLORIUS,,TME NI WE ALL
MNG  WAT PSEMBHN ,,THNK TO MY FC
MR.AMERBOURDON (^_^)










nie pic tme kat kampong merlimau..f.c yang sporting








nie la kenangan yang terindah n terbest ckaly ...best giler ar join sahabat belianye pgram....banyak glier aktiviti yg memg best..memg xrugi join,,hehe if nk taw aq xpenah ade pengalamn stay ngn parent angkat,ckaly biler join jer pgrm nie,,
 kena la stay ngn family angkat,,tapi best ar coz aq dapat fmily angkat yg sporting glier,,if stay kt rumah sndiri breakfst mkn smple jer,,nci lmak ,nci goreng..tapi blier stay jer kt umah mak angkat brkfst aq macam makn malm n makn tgahri hahahha banyak glierr ar mk n abh angkat aq sdiakan.....

emmm..per lagi ek.....mule2 join memang macam xmint coz xknal cper,,tapi lame-lame da kenal ...da dapat team,,fuhhhh macam xnak balik hahahha........memg best sngat2,,,ish nk taw bdak skul aq smuanyeee wat tmpat 2 macam tmpat sendri heheh mane x nye dah la skul aq yang lambat datang register,,p2 kteowg leh jaln longlai2 plak,, xpasal2 kena tgur hehehehee........tapi 2 satu kenangan ar wat diri aku,,hUHUHU

emm nak taw f.c-f.c kat c2 smua nye sporting abis ..mcm f.c ckg shmi,ckg ehsan,wonderpt,cikgu arip,ckg hairi n my group f.c ckgoo amer.....ade lagi f.c ckg najib,ckg syukri,,ramai aR HAHAHA semua memg sporting glier..bagi kerjasame yang bagus........banyak kenangan yang indah  ar aq dapt,,,yang xleh luper,,dapat g daki gunung ledang..heeh yahoooo.. best bangt hahahah...if xjoin sahabat belia ni emm xdapat ar nak daki gunung ledang hehehe..

time join pgrm nie nma team aq GLORIUS hehe amcm unik x..Aper2 aktiviti group aq ni down ckit tapi malam terakhir,,,malam persembahan kmpulan aq meng  juara g2,,,,time 2 watak aq jadi cm mak datin kepoh hehe,,emm aper lagi kepoh abis ar hahahaha,,,if xda f.c aq ckgoo amer,,emm memg ar smua xleh nk blakun ....walaupun da bis join pjkn nie,,,tapi smpai skunk relationship aq n f.c2 pjkn stll cntct each other,,xtamat kat pjkn tapi bterusan smapai skunk.. hehe

cper2 yang nak join sahabat belia pergi ar xrugi aq cakap..memg u all yang nk join akan dapat knangan yang best..peace shabt belia..thank a lot coz gve me a nice memory heheheh,,luvv u alll PJKN SIRI 3
luv my fwen...

3 comments:

Anonymous said...

wahhh seronoknyee join pjkn..f.c2 hancem nampak...mecti atien activekan aper2 pun nice story

amerbourdon said...

huhuh..suda maju blog nampak..hehe

btw..entri sahabat belia tuh memang best..teringat kenangan lama..tapi skang saya dah tak dapat nak join dah..huhuh..nasib baik ader nama saya..kalu tak..nak majuk..hehhehe..

gudluck wif ur life undertaking..huhu

farry as said...

hai!I pun penah pergi PJKN ni.memang best gile!that time buat kat klang for 7 days and lg 3 days kat sabak bernam bsama family angkat.same mcm U!mule2 I xkenal sesiapa pun but at the end rase mcm xnak blik.ngis U!