Saturday, April 24, 2010

bLier boring majalah ni laa aku selalooo bace....



emmm SEbenar nye tengah boring jer nie,,so nk setori laa sikit!!!!!!!
pasal majalah fvorite aku...aku memang glier ngn majalah remaja niee
dari fm1 kot aku dok usha isi majalah ni,,,sekali dh tersgkut ngn informasi dlam majalah ni,,^_^

mase 1st aku mik majalh ni,,aku bace part ZODIAK jer,,yg depan semua aku xtgok pun huhuh,,dulu dlu bebdak ni asal dpat majalh mcti bace zodiak jer,,,diowg nk taw apa yg terjadi kt bulan lahir diowg 2,,,percaya xleh laa kan,,tp sekadar bace sesuke nk taw bolih laa ahakss,,,

blier asyik bace part zodiak jerr aku cam boring la pulak mm so try usha part depan..p2 baru laa rase cam rugi cz xpenah nk bace isi kt bhagian hadpan mjalah ni hahah nak taw kenapa???

sebab rupenya banyak informasi yg berguna untuk diri aku...
nama majalh mmg laa majalah remaja,,tapi dalam majalh ni smua info ade,,about fasyen,kesihatan,cara pemakann,pasal persahabatn,,pasal minda,make up,,camne nk ubah penampilan,percintaan,masakan,senang citer MACAM MACAM ADAA,xfokus pada remaja jer ,,tapi fokus kt semua,,,,

so aku memang berminat sangat ngn isi isi yg diselitkan dalam majalh nie,,
mmg syok,,kuiz pun ade beb,,,majalah ni mbantu gak kt diri aku,camne nk jadi sxcess,cmne nk kekalkn pershabatn,,,..macam macam laa,,cmne nk ilangkn 1osion

soo memang syok laa majalah ni,,,
skunk aku 19 xlama lagi nk ker 20 huhuh,,,tp xbermakna aku xmelanggan majalh Remaja nie,,,if umo 20 kerr bapa ker,,aku still akan bace majalah ni,,lantak ler org nk cakap xsesuai ngn umo ker aper kerr,jnji aku hepie huuuhuhu <3<3<3

mau cau dulu,,,,mornink semua,,malam ni use ayat simpoi jer,,cz nk tido dah ,,,
jgn marh if bahse terkasar ker,,bawah ni ade sikit pic per yang ade dlam majalh remaja ni,,layan jerr k...




2 comments:

wanie omar said...

beb!!
i like the zodiac part inside the remaja jugak!!!
mesti bace yg tuh dulu kalau bukak majalah pape..
hahhhaaa
i posted the latest story tau..
check it out okay!!!
daa =)

atienz@tiema said...

heheh taw xper,,,kenangan kt skola gak ni,,uk ukk nti i usha ur bllogg muxxx