Friday, April 23, 2010

SaPER SuKE mCd hhihih...iLuvvv mcd


amcam terliur x tengok mcd kat atas ni hahaha,,relax relax jangan terliur dulu..nti dapat yang real baru leh terliur ahaks..

sajer jerr setori about mCd nie hehe,cz ni salah satu my fvourite food laa,,
kfc jarang layan,,tp mCd kerap laaa gak hahah

aku suke glier makn mcd..lagi-lagi mdchcken..makk aiii mmg marvelous tahap maxima
mak aku lak suke glier kt filet o fish,,
sis aku lak suke spicy chcken mdlxe hahaha
tgok semua glier mcd

adek aku yg bongsu lak suke glier ngn mcfluryy die 2..tapi mmg sedap pun...

mcd makan selaloo xelok laa,,kekadang jer boleh laa
cz xelok tok kesihatan gak,,if makn selaloo

like my AUNTY says,,eeee nanti badan mengembang,,,TIDAKKKK hahaha...

mcd sesuai makan if nk g travel ker,,cz die xbasie,,lagi pun packg die uk jer..
so amat sesuai tok di makan di mana mana...ahakss

aku lak kena laa kawal sikit if nk makan mcd ni,,cz aku kerja dalam mlace cntral,,dlm mlace cntral ade mCd lak 2,,if xingt per yg aunty aku cakap 2 dah lama aku bedal hari hari hahahaha....tp setakat ni uk ,,leh kawal lagi,,huhuh

nuget die pun sedap gak dpat sos bbq perr,,glier arr grrrgrgrgrg hihihihi
mcd ni byk pilihan,,diowg pun ade ayam gak like kfc,,tapi tarikan mcD kat die nye burger laa.,,,,roti burger die sedap laa makan,tebal cam bantal,,2 sehingga menjilat jari wuwuwuwuwwuwu..^_^
sOOOO sebb 2 laa aku jatuh cinte ngn McD NI,,CZ MACam macam ada haahaahggagaag

LUV mCd muaxxxxxxx

3 comments:

wanie omar said...

siotttttt!!!!!!
nak mcd!!
tima saje killing me!!!!!
=(

atienz@tiema said...

hahahah uhhh noo i xkilling u laaa

atienz@tiema said...

hahahah uhhh noo i xkilling u laaa