Monday, May 10, 2010

super junior@super show 2!!!!!!!



jeng jeng jeng jeng......ni lagi citer pasal korea haha...aku memang xjemu2 cter pSAL korea nie...cz mmg best..BTW mlaysia pun best ahakss.....actually dh lama dah g konsert ni,,,tapi terlupe nk letak kt blog nie huhh..so arini xde csmer sgt,,leh laa aku setori pasal konsert super show 2 ni!!!


super show ni ialah group super junior group paling famous kt korea laaa..n group ni paling ramai sekali....
tapi aku paling minat HEE CHUL sagt cute hihhihihi
yg paKAI baju mickey ni laa hee chul,,^_^




okkk..kite sambung balik setori...disebabkan aku n adek aku mmg giler ngn korea ni ,,lagi2 kumpulan super junior ni mint gliersss...per lagi blier dengar jer suju nk wat konsert  kt malaysia kt bukit jalil,,we all jerit macam nk giler,,arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cz seronok nye pasal,,uppa nk turun malysia...uhuhu...
soooOOOO we all pun nk join laa g tgok konsert suju ni...mintak tolong sis aku g beli kn tiket konsert kt sungai wang,,,,,we all plan nk buy tiket price rm 200 cm2 jer...sekali sudah abis laa pulak..tinggal rm400 hinggit nye tiket jo,,so agak fening arr nk pikir,,mau beli kerr xmau beli hahaha.....so nak xnak,,beli gak huhuh,,melayang uet gaji aku,,,,mak n ayah aku pun sempoi jerr,,bg lampoo ijau nk g konsert ni heheh...


tiket dah beli,,kami punnn terbang dri melaka ker k.l..naseb aku ade rumah kt k.l seng ckit nk gOOO mane2 hihhi......then..tibe laa ari yg di nanti2 kn drhhrhrrhhhhhhhh ari konsert hah Yahooo sgt syok!!!!!
rumah aku dekat ngn LRT so seng nk gerak g bukit jalil..dh siap semua,,aku n my adek grak laa g lrt smbil tgu lrt kite snap pic dulu
ukk dh naek lrt trun kt chsolin p2 trus naek1 g tren ke bukit jalil,,dah smpai jerr kt bkit jalil,,glier ramai yg dh bertur nk masuk stdium...aku n fiefah cm relax jer xbratur sgrt haha cz we all dh terjatuh cinte ngn poster super junior yg ade kt depan mate ni huh,per lagi terus rembat beli dua 1 adek aku ye,,1 aku nye..kt atas ni laa posternye,,owg laen sibuk bertur,,aku sibuk mik pic ngn poster haha,lntak laa jnji aku ade tiket...


OK DH puas bergmbr,,we all pun menuju ke ruang bertur,,mmg dsyat arr diowg semua ni,,tolak2,,himpit2,,ade 2 smpai jatuh dh cedera,,naseb kt tmpat aku bertur ni relax cool n sir tdy jer,,,xrush...
xlame 2 dpat laa masuk heheh^_^
dh masuk dh dapt seat,,,apa lagi duduk laa,,..heheheh,sambil2 nk tggu uppa suju kua,,aku amik pic lagi....














yezzaa ni laa saat2 yg aku nti kn hihih,,suju kua fuhhh mmg hebat glier n teruje glier aku ahahah....






ni laa suju ihih...mmg meletop glier arr hebat glier pesembhan diowg ni..selame 3 jam aku xbowink langsung hahaah..layan jerr,,,,mmg the best ar...HEBAT!!!!!!!!!!!!!!!!!.......sangt seronok,,mmg berbaloi laa tiket mahal tp persembahan mmg mantap..ahaksss,,,
bkan aku jer mint taw,,,ade 2 cikgu sekolah menengah,,pun pegi hahaha....
lagu die yg paling aku suke SORY SORY hehe lagu ni best,,wat shuffle guna lagu ni pun uk^_^..tp aku xreti laa nk shuffle hahha....jz suggest jer...


emmm 3 jam dh berlalu,,,,konsert pun dh abis....mmg memori glier laa huhuh,,penuhh stadium 2...mmg ramai glier arr....ni laa konsert yg paling syok..k laa stori byk2 pun nti xterbace lak,,so aku ending kt sini ..
tapi kt bawah ni ade pic time g konsert ari2,,,tgok pic pun dh rase best hih,,hope u all enjoy............^_^
super juniorrrr




                                                  stage yg hebat,,besar punye hihih








                                                                                  ni aku laa hhihi














fuullll glier











miss glier ngn suju...u guys mmg the best ar heheheheeheh
so smapai jerr kt stesen umah aku,,my father amik dengan selamt nye,,bubyee suju see u when i nk g korea nti haah,,dh megepek ni kih kihkihhhh!!!!!!!


SUPER JUNIOR....SUPER SHOW 2.....MMG BEST KE BA BOMM



                                                   

4 comments:

sophie said...

Bestnya dia g konsert

atienz@tiema said...

hehe a'a laa sophie,,suju xdtg selaloo so kite pun redah laa join sekaki this konsert heheeheh

Sang Harima said...

eh.. hee chul tu lelaki ke perempuan? gua tengok, grup ni macam semua lelaki....

atienz@tiema said...

eh echul 2 laki-laki....cute mcm gurl hahah..group ni xde gurl..semua lelaki..^_^