Saturday, May 15, 2010

go Out with Family layan Western food....


amacam nampak yumie tak hihhi..sememangnye sangat yumie...^_^...ukk ayuh masuk ke setori western food nie...actually tak rancang pun nak makan western food,,..tapi ari tooo ferut aku nak makan western food laa pulak hihi,,so ajak aku ajak my mom g makan kt restoren windmill kat MELAKA RAYA,,kebetulan my second sis balik...lagi laa syok hahahah...

uk aku tutup kedai dalam pukul 10 malam..so pas tutup jer kedai..we all drift g windmill..sangat seronok...so time to take order heheh....em apa lagi macam macam laa we all order....

pakai order jer,coz first time datang..uk memule order air,,biaselaa my adek memang suke minum apple jus,,my mom lak suke minum fresh oren,,
aku n my sis order laen daRI YAng laen....

tengah tunggu order sampai,,aku rase cam pelik..napa orang pandang semacam jer kat table aku,,sekali aku pusing jer tengok die nye cawan mak ai!!!!!! BESAR PUNYE!!!! HAHAHAHA..per lagi tak tahan arr aku n my sis gelak...besar sangat...

aku nye air sepecial sikit..colour bluee gitoo hehe..tapi rasenye like soda jer...^_^



makanan die memang sedap glier,,,pedas sikit...tapi memang layan laa..
die nye pekerje pun bagus wat keje cepat,peramah ,,,restoren die bersih,,so makan pun selesa n sangat menikmati ...ahakssss....

emm tak leh nak setori lagi ni,,nanti aku lak yg terliur balik..aHAHAHA..
kt bawah ni ade sikit pic....jomm layan zzzzzzzz
                                                    bubyee!!!!!!!!!!!!!

6 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

thnx sbb buat sy lapar..ahahaha ;)

myiarys_mika said...

ehhhmmm....sdpnyer.......

N.U.R.U.L said...

darling
sedapnye ai!!!
bile nk blanje aku plak mkn??

atienz@tiema said...

alohhh fiza darling hihi nanti ade mase aku bawak mu g sana k....hehehe

atienz@tiema said...

heheh yumi yumie asss

atienz@tiema said...

heehh yezzaa saya suke wat orang lapa ni,,asyik kenyang jerr xbest laa haha..jangan uper try..^_^