Monday, May 24, 2010

JaLan JaLaN jaLan melacaaaa...sgat syok

lama nyee tak keluar lepak,jalan jalan pusing pusing ronda ronda kat melaka ihihhi
coz terlalu sibuk ,,,banyak sangt keje nk kena beres kan
sooOO ARI AHad ari too ,,dapat kua ronda ronda sangat laa seronok
aku kua jalan jalan ngan mber mber sengal aku hihi,,biela,momon,sis bieha,sis yul n budak debab
memang sempoi habis laa..kebetulan time we all keluar ni,,besday si budak debab..so celebrte laa sekali hehehe

sangat syok....lokasi pilihan merayap ialah MAHKOTA PARADE yang baru jer diubahsuai,,leh tahan laa syok gak dah jadi baru hehe...so far ramai gak laa bebudak round round kat mp...biaselaa ari ahad,,,huhu
jalan nye jalan,,dah shopping semua ...we all g destinasi yang dah lama terancang...per lagi we all g karoke..Laaaaa hehehe sangt SYOK ,,cz dah lama ni tak pegi karoke...sore sedap kerrr tak sedap ker..nyanyi jerr....bantai aja,,janji kite bayar kite happiee ^_^
lama gak laa dok kat dalam bilik karoke  too 2 jam huhu masing masing nk test sore laa katekan...lagu hindustan pun we all nynyi ...ahakss,....
dah puas g karoke.perut terase lapa..perut pun dah nynyi lagu dondang sayang...hihih,,we all cari tempat nk makan..pikir nye pikir,,,oLD TOWN WHITE COFFEeee jadi pilihan hehe...
tmapat ni mahal sikit laa ,,tapi makanan die best..sedap sedap....kOfie die lak,,makkk aiii fuhh marveles glier,,pekat,,,terase smapai anak tekak heheh....
macam macam laa order.....dah kenyang lepak2 terus balik jerr,,,,

biasenye aku kua xdela penat glier ..rase cam biase jer....kali ni keluar,..rase penat gelier gelier ar.......padahal tak dela banyak tempat we all round hehe..
maybe dah lama tak kua jalan jalan lepak lepak kot,,sebb too jadi penat glier 

apa apa pun memang sangat enjoy coz biela momon,,,,budak debab sis yurl sis bieha,,semua otak gilo gilo punyo,,tak buhsan langsung.....
thnk kat semua yang hang out ari tooo sangt sangt hepiee...^_^muaxx luv u........jom tengok aksi kami

sis yurl n sis bieha

pic budak debab takde coz budak ni memang malu sikit nak amik gmbar

6 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

wahhh..sakan ye jln ;)

sophie said...

bestnya jalan..

Mkaan kat Old Town best!!

atienz@tiema said...

heheh taw xper,,mmg jalan gilier2 nye

atienz@tiema said...

yezzaa old town best kn

AwanBiru said...

jalan-jalan+krokea+snap pics....
pasni kite tambah satu lagi aktbiti kite g main boling...mesty lagi best+penat!!!!heheh...:P

atienz@tiema said...

hehehe betol betol betol sis yurl..tp sis kena ajar owg maen bowling yerkk,,owg kurg mahir deh main bwling..^_^