Sunday, April 17, 2011

AL-Fatihah kawanKU..

anio
assalamualaikum...
:(

kesedihan melanda diriku kini.....aku mule mule kenal kau mase pergi program jatidiri kesukarelawan under sahabat belia...then kite di tempatkan dalam 1 group..name group kite time too GlORIUS...

time program ni aku yang strt tegur ko dulu..coz tgok ko mcm malu malu jer nk tegur aku kan...lagi pun kite dalam 1 group so akan kerap berjumpe..lepas aku tegur ko...ko pun dah rapat ngan aku..

kite gelak ketawa...bersama...kerap berborak...hihih...macam macam la kan..
bile ko taw aku bukak kedai nasi briyani , terus bagi aku nick name  makcik tyma nasi briyani kan...hhohoh...

aku cakap apa pun ko sentice cool jer..sepanjang aku kawan dengan ko..aku tak pernah tengok ko marah...^___________^

ko pun digelar yb time program ni dulu....

then dalam berapa ari je program ni pun nk abis n fasi fasi ade maklumkan yg sesiapa yg nak tulis surat nak bagi kat seseorang yang die rase rapat..boleh tulis n bagi kt orang to sebum mjlis tamat program...

if ko nak taw aku xsangke lak ko tulis surat kt aku....sangat di hargai....biler dapat surt ni..aku suke glier blier ko kate best kawan ngan aku kan...coz otak aku yang giler giler ni...

thank sangt bagi surat to...smpai skunk aku jage surat yg ko bagi to..
inilah surat yang ko bagi kat aku ^^

then after abis jr program...kite dah tak jmpe..coz dah strt stdy,,,tapi kite still mcg,..smpailah kite terjumpe kt satu sminar..time ni lak bufday ko...and ko lak pesan kt aku yang ko nak pic budak2 group kite kan...

disebabkan ko nye bufday pun hmpir dekat ngan tarikh seminar ni..so aku pun decide nak buat 1 video tok ko..dalam video to ade semua memori with group kite,and best wish bufday dari aku kt dalam video to tok ko...

after balik seminar jer..ko mcg aku yang ko terharu glier ngn video yang aku wat spcial tok ko sorang jer..huahaha...then kite pun dah tak jumpe lagi..coz time ni semua dah bzz..

last mcg aku bagi kat ko time bufday ko gak...bagi aku yang ni last wish dari aku kan,..then kite terus snyap...kadang2 jer bg mcg fwenship....

smpai laa tarikh 16-4-2011..aku tergerak hati nak mcg kt ko ..coz cam dah lama jer tak contact ngan ko...tibe tibe yang balas mcg to bukan ko ..tapi adik ko yang smpaikan berite sedih kat aku,..die cakap ko telah kembali ke rahmatullah pada 1-4-2011..coz ko kena sakit kanser hidung...time ni
hanya allah je taw macam ne perasaan aku...coz aku sedih sgt..tak dapat jumpe ko buat kali terakhir...

belum sempat aku nak jumpe ...ko dah takde kat dunia ni lagi..maybe allah lebih menyayangi ko... :(

aku bersyukur  coz berpeluang kawan dengan ko...and wat ko heppi sepanjang kite kawan...walaupun ko dah takde..aku akan simpan semua kenangan kau n aku  tme group glorius dulu...

aku hanya mampu sedekah kan al-fatihah dekat kau jer sekarang ni..walaupun aku tak dapat kenal ngan ko lama lama...tapi aku taw ko seorang kawan yang baek,..sentice mberi semgat ...sentice cool...n mudah snyum..^_^

AL-FATIHAH TOK KAWANKU SAFWAN GLORIUS..:(



GROUP GLORIUS

AKU n arwah safwan

Arwah safwan 01-4-2011
al-fatihah buat muhammad safwan bin hashim..semge kau diletakkan dikalgan orang orang yang beriman...amin...

3 comments:

rozieana said...

saba lah yerk.. aku pun mcm tak caye jerk.. dulu best2 kemain ag.. yb2.. dah ajal.. :(

Norhafizah Ahmad Puad said...

sad story darll..
tapi tabah k
yang idup pasti mati...

diBolica anaiema said...

rozie: huhuh yup dear..thnk..sgt tkjut ngn brite ni...

pija: thnk pija..