Thursday, January 20, 2011

Marry me Mary full story...^_^


anio...
na blog
na chingu...
 ^_^
haiii....seblum ni aku ade post tentang story marry me mary..tapi time to belum full EP..so arini nak citer full ep nye dri awal until ending nye...

last ep die 18-1-2011...
citer marry me mary ni mgisahkan seorang gadis yang mghadapi knflik untuk memilih pasangn idup nye..die direbut oleh 2 org jejaka.......

WI MARRY-die seorang gadis yang bijak,,chumel,suke ngis mgelabah,kelakar hih^_^
taphunim- lelki yg fokus terhdp keje,kaye,ank bapa
mungheol- lelki yg glier musik,sensetif,kelkar,


ep1- fst time marry nk bawak keter..cz die je yg ade lesen..nme je ade lesen tp die x pro pun bawak hihhihi..then tgah syok2 bawak die terlanggar seseorang n org to ialah kang mungheol..per lagi gelbh thap mxima ar si marry ni kan hahaha..  


tp si kangmgeol ni relx ja...wat muke blurr die..^^..marry lak seorg yang gelabah..die pun kejar la kangmngeol..takot mungeol cedera....
mgeol xlayan pun marry..smpai la diowg g kedai makn ...masing2 dah mabuk..
hak2 hak2....time ni mmg kelakar la ,,marry n mungeol dah mabuk macam orang gilak....time ni mungeol gelar kan marry (marry krsmas)...wee~~~

start to laa diowg rapat,,,marry pun selaloo tolong mngeol...hihih
then tibe tibe marry ade BIG PROBLEM..ayah die surh kawen ngn ank kawan baek die,,iaitu taepunim..marry bgang glier la kan coz die xnak kawen ngn taepunim..tapi taepunim lak xkisah..coz ayah die cakap ni kawen atas busness......
kawen pakse

then marry pun tipu la ayah die..die cakap die dah kawen ngn mungeol ...^^
mungeol pun tlong la marry ..jadi husband tipu..hak2..
blier dah lama mungeol kenal marry..die jatuh cintan lak ngn si marry ni hihi

strt dari to la aksi rebut dah bermula.,,,,dua2 rebut marry..cz taepunim pun dah jatuh hati kat marry......die susah nk lepaskan marry....

marry n taepunim

so masing masing mununjukkan bakat yang ade kat depan marry
(time ni memang banyak perkara kelakar berlaku)




so skunk marry buntu giler nak pilih mungeol or taepunim...then tak lama to..marry wat plihan die nak kawen ngn mungeol..coz die dah sayang glier ngn mungeol....^^^^^^....


kcian kat taepunim melepas....huhuhu..!!!!!ok then hari perkawinan ats bsness pun tibe,, time ni laa taepunim terdgr sebnarnye ayah die suruh kawen ngn marry sebab mak marry ex-cpel ayah die...ayah die xdapt kawen ngn mak marry..sebab to die surh taepunim kawen ngn marry...!!!

per lagi taepunim bengan glier..then taepunim pun rela lepaskan marry...
hihih.,time ni jugak mungeol dah terkenal jadi artis....(^^^)


last ep- so marry pun senang hati ...coz dapt together ngn keksih hati die,,,kang mungeol...wee~~~,,,
kang mungeol n taepunim jadi kawan baek.........


and setori ni pun jadilaa happi ending...
hihihihih..!!!!!!!!!


banyak scene yang kelakar dalam citer ni,,,n banyak glier rintagn yg perlu marry hadapi.....spe yang minat citer korea meh tgok citer ni.ranking terbaek kt korea skunk.....bestt!!!!!!!


mase last ep ni...adik aku terpkse tggu mak aku berjam3 kat skola hak!!..coz mak aku pun dok layan setori ni......
mak n anak samee!!!!!!!!!!!!
skunk citer ni kua kat astro jer..mybe nanti kua kt 8tv kot...!!!
lagu lagu dalam citer ni semua best...n semua mungeol yang buat..
n aku pun dah dwnload semua lagu citer ni...

time tgok citer ni..aku pun belajr la cikit cikit bahase korea...^_^



chagia- sayang
sarangnie_cinta kamoo
otoke- camne/ apa na buat
chmsumida/biyaneyo-i'm so sorry.....


and tamat laa sudah citer ku
anioo,,,kamsamida...
sarangimnida....



2 comments:

sophie said...

Whoah... Cam best je citer nie..Lama x tgok citer Korea

atienz@tiema@dibolica said...

hiiii miss sophie...best sgt...kena tgok taw hihhi..
if ade citer korea yang baru..saya update kat blog..^^