Sunday, March 27, 2011

Sijil Pelajaran Malaysia 2011


anio
assalam
halooo my blog....agak lama ni tak mengupdate blog..coz mase takde kot nk update blog...
tahun 2011 ni banyak pulak kerja hohohhok

so arini baru la dapat nk bercoret coret kt sini hihik

tapi arini nak setori morie about my adik..yang baru jer dapat result spm ..

seblum to nk ceciter skit la pasal die...ok adik aku ni die sekolah agama
kt tanjung bidara melaka, nama sekolah die maahad al-ehya al-karim.
die skola kt sito dari fm1 until abis fm5..dalam family aku die n adek yg last sekola agama...

akak akak die semua sekolah biase jer ^^...fifah ni memang minat glier pasal agama and satu lagi die tersangat minat kore gitoo...!!!!


satu lagi die ni ade sifat pelik sikit..selaloonye kalau orang nak stdy ...mood kena silent,tenang,xleh nk bising...tapi adik aku ni laen ckit..die stdy kena tgok movie korea...if tak tengok  cnfirm tak berjiwe die nk stdy hohohk


pernah stay kat hostel...tapi tak bertahan..coz die ni tido memang lasak giler..so dapat katil atas,,,asal tido jerr jatuh katil huhhuh..agak kesian la..then terus la keluar hostel..

spm pun dah lepas..tibela mase nak ambil rsult pulak kan,...^^..
result die ni keluar lambt pulak..sekolah lain dah dapat result..tapi result sekola die tak kluar kluar...tunggu nye tggu..akhirnye dah dapat...wee~~~

then cemas gak nk tengok result die ni...bile tengok..alhamdulilah die dapat 8A 2B....^0^....agak berbaloi die stdy smbil tgok citer korea ^^

sO...sebagai hadiah....my family bawak die mamam ikan bakar kuala..terbaek gitoo...

            syok gile mamam ikan bakar pari...bersama menu menu yang lain

result pun dah dapat..so seharusnye kena start apply UPU kan..tapi adik aku ni die rase die taknk mohon coz die nak teruskan ambil STAM (SIJIL TINGGI AGAMA MALAYSIA) ,,katenya nak pegi mesir huhuhuhk...

then pikir nye pkir die mohon jugak..dapat ke tidak..die tak kisah..huhuh

hope hasrat die tercapai...

and wish for u tanniah dapat result yang cemerlang dalam spm...gogogo korea...^^...


rasenye dah abis kot setori morie pasal si gadis yang amik  spm ni ^^...

so kt bawah ni adela skit pic yang sempat di snap

oma,iqbal n fiefah

azie n fatin


ni milo tabur minuman special yang di order malam too wee~~~ memang sedap glier

result spm.....


si gadis yang amik spm

stori morie pun dah abis...so nak says bybye ..
thnk sape yang sudi mbace my story
anio 
kamsamida










2 comments:

nana itu sayer!! said...

waaa!!
tahniah pipah!!!
i lab u la!!!
terbaek la!!!!!!
hohoooo!!!

i sokong u g mesir!!!
hihii!!
^^

**cedapnyew ikan pari bako!!!
kite bako kite bako!!!
hahaha!!!

atienz@tiema@dibolica said...

hehehe trima kaseh kakak nana...
hope die dapat g mesir...
owhh ikan bako ni mmg codap nto kite bako sesama hahaaha