Wednesday, February 23, 2011

Aku , dia & Vintage



photo contest

 salam
anio
^^
na
chingu
arini nak setori sikit pasal aku , dia & vintage, ni sebenarnya satu contest.
aku dapat taw pasal contest ni from my fwen miss nana nama sayer..
then aku pun bukak la blog orang yang wat contest ni

series giler biler dah bace pasal contest ni..aku suke glier n teruja sangat sangat nak join ahaks...hihihih
coz aku suke gler take picca,,,then suke sangat edit picca,,,then contest ni pun pasal picca hihih...verry like..^^....

ok nak join contest ni ade la sikit syarat syarat yang di letak kan...
  1. u all kena folo blog orang yang wat contest ni
  2. pilih 1 atau 2 gambar then u all kena edit pic yang dipilih jadi ala ala oldskul,edit nampk vintage  n original from u all
  3. si pmbuat cntest ni ckap..edit gmbar muke sndiri lagi bagus,^^..
  4. xleh ciplak ^^ if ciplak dikira disqualify..uhuk
  5. letak pic bfore n after edit
  6. then link kan setori contest ni kat blog si pmbuat contest 
  7. u all kena tag 3 orang kawaN
okk then aku pun pililh 3 picca yang terbaek..edit ikut jiwe gitoo hahahak
ni la hasil pic yang aku edit...


BEFORE
 AFTER

BEFORE
AFTER

BEFORE

AFTER

 first pic    : kat wonderland melaka with my crazy fwenn cik nana,cik farah n    
                 me.
second pic : harusla muke aku sendiri hihihi
last pic      : piknik kat port dikson ngan mber mber class..^^ 
        

rasenye bagus wat contest camni coz boleh menguji diri sendiri sama ada kreatif atau tak....hihih

menang or kalah..x kisah ..janji enjoy....!!!! wee~~~
if menang itu rezki
if kalah next contest leh try lagi..^^


be happy..^^...

so aku nak tag kat WANI,EMMA,BELLA

kamsamida....^^ aniooo

4 comments:

nana itu sayer!! said...

harrharr!!
besh kan kontest nih??
i lioke!!!
pic nice la ade gambo sayer!!
^^

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest!! ;)
gudlak ye ^o^

Mi'ing Oon said...

nice post... salam kenal

atienz@tiema@dibolica said...

nana: hehe best gitoo...tp xmenang fulk,,,btw thnk suggest kan kontest ni wee~~~

kamarukom:welcome

ming oon: ^^