Monday, October 25, 2010

Pantai + Buaian + Goreng pisang + air kelapa!!!!


buai lajulaju
                                  Anio......na chingu....

lama glier tak update blog huhuh..
mau exam lagi..macam macamla..
so arini memang free ...leh laa update blog aku ni hihihih
ok yang ni new setori morie

em...aritoo my second sis balik melaka..coz dia takde class kot...tapi die kena follow my mom jage kedai kat melaka....

tak lama to ayah aku call suruh hantar dokumen kt office die yang terletak kat bangunan UMNO..katenye dokumen to penting.!!! per lagi sis aku run ke masjid tanah naek myvi die yang merah to...huhuh..

dokumen pun dah antar..kire bereslaa kan..so tak taw nk wat apa..die ajak laa aku g round pantai pengkalan balak..time to aku pun borink kott dok umah aja...per lagi aku agree aja hihhi

emm lagi pun dah lama kot aku tak lepak kat pantai too..last lepaking pun time form 5 dulu..coz group aku dulu mmang suke lepak kat pantai.....hihih


then sampai jerr kat pantai to...ternampak pulak GORENG PISANG + AIR KELAPA yang jual kt tepi pantai ni....tgokk cam sedap..per lagi beli laa hihi..so menu ke pantai  Goreng pisang with air kelapa......


Time tok cari tempat lepaking pulak...so round laa jalan pantai to smbil mcari tmpat lepaking yang terbaek...cari punye cari...
akhrnye aku teringat tempat aku lepak ngn mmber mmber time sekolah dulu...best lepak sitoo coz ade buai...^_^.....


per lagii sis aku trus pecut myvi die ke tmpat yg aku cakap...die pecut cz takot buai to ade org laen amik ahakss...
time too dalam hati aku *ade ke tak buaian to lagi*?????


lokasi yang dituju pun dah smpai...tgoknye tgok...ade pun buaian to kih3....buaian ni btol kukuh.....
per lagi yang paling semangat nak naik buaian ni..harusslaa akak aku...yg kt bawah ni...tgok pic bawah ni..truje glier face die ...dapat naek buai ni...
aku lak kena mik pic die naek buai...


then pasto haruslaa turn aku lak naek hihih..




        syok gak maen buaian ni....
tibe tibe cam jadi bawang putih gitooo hahaha....
memang best glier....



                                                
dah terlebih  syok maen buaian...me n mysis...nak wat aksi lompatan pulk hohoho
kat bawah ni laa aksi lompatan tertinggi yg we all wat...time ni leh laa lompat tinggi tinggi coz ...takde orang pun ....^_^...if ade orang mcti lompat sedang sedang aja....


sambil menikmati keindahan pantai....smbil to jugak makan goreng pisang n air kelapa...fuh!! mmg terbaek gitoo...
thnk to mkcik yg jual goreng pisang coz bg kerak lbih.....^_^

anaiema gurl n miss azy....gugurl posing........


  
ni laa pantai pengkalan balak



emmmm....memang sangat syok jalanjalan kat pantai 1 hari.....leh hilang kan tension...tgok keindahan ciptaan yg maha esa....fuh!!!!!...
mmang sangt fun laa...dgan ada nye buaian...

takleh nak lepaking lama lama ...cz ari pun nk senja dh time ni..harus balik..lagi pun ade orang laen nk maen buai ni hihih..just tggu we all bla aja..bru laa diorg leh naek....

sile lerr naek...we all pun nak balik dah ni...hihihih

tmat sudah cerita ku untuk arini..
bubyee...
selamat mmbace.....
^_^
kamsamida(korea)
(trima kasih)


4 comments:

bulanditutupawan said...

beshnyew!!
nk jugak!!!!
^^

atienz@tiema@dibolica said...

hihihhii nak yerk nana..t u lik kite g ek....kite g ngn lala minsa...btw..dear..thnk komen muaxxx

moon said...

beznye dok tpi pntai...
mkn greng psg lak 2...
waa..lpar....huhu

atienz@tiema@dibolica said...

hiii moon...per lagi cepat g beli goreng pisang yumie yumie..^_^
thnk komen dear