Wednesday, October 27, 2010

MOOD:::::::STUdYyy..belaJar.......

 olaaaa!!!!!!!
anio....
my blog
........emm arini nak setori morie...pasal stdy huhuh....exam dah nak coming soon ni..tapi mood nk stdy lum sampai gie..mcm ner nie????hmmmmm.....

if dapat mood macam baby ni kan best hohoh...RAse semangat jer nak stdy....if 1 jer paper..ok lagi kot..4 paper wowowow ........
tapikan.....bile tengah bace buku...mesti aku tak bape nak fokus...mcti berangan macam macam perkara hihihih....
 


aku tak suke orang pakse aku belajar....coz blier  pakse..apa yang aku bace cam sia sia jer..huhuh tak masuk otak pun....

aku belajar tengok mood..if rase nak stdy...baru laa stdy 
if dah malas..memang malas gler hohhhohoh..

Tapi kan sekarang mood aku ialah: semgat glier nak stdy nie..sebb to aku nak post setori pasal nie..

skunk aku tinggal fb untuk beberapa hari n beberapa bulan
dan aku pun akan kurang updte myblog ni huhu..coz nk kena fokus balik nie
....macam dah banyak sangt relx n suke suke..
banyak kluar.
banyak makan...
banyak sangt tgok tv hihih

dan
kurang bukak buku
kurang wat nota
kurang cari bahan
kurang cari soalan 
kurang macam2 hiihh



soooo skunk aku nak kena tukar..yng kurang ni kena laa jadi banyak awawawaaw...

hope exam nanti aku dapat wat..
kepada yang dah mbace setorie ni
doakan saya dapat jawab exam ngn sempurna..
aminn...

cayok cayok to me
aja aja fighting to me
dont play play...^_^
tamat 
sudah cerita aku untuk arini
thank you
xie xie
terima kasih
kamsamida
^_^
sarangheyo.....


 

2 comments:

sophie said...

Study study.. exam.

atienz@tiema@dibolica said...

hiii sophie...stdy stdy ni...exam dah nak bis dah...^_^
pasni aktif lik ber blogg