Thursday, August 19, 2010

P0sE..,....p0sE DATang LaGiee......

Haloooooo........agak lama tak update my Bloog!!!!coz busy dengan macam macam hal.....diseba bkan bzz sangt sampai tak perasan yg bulan puase dah  coming.....hihihhii........


biler bulan puasa dah datang...kita harus loh!!puasa kan ....huhuhuh.....biler citer pasal bulan puasa ni kan..teringat kecik kecik dulu cmne aku puasa...emm aku start puasa darjah 3....rasenye tak penuh kot...hhuhu...,,aku ingat g di sebabkan maen kt taman smpai penat....balik rumah dah haus....sooo xnak mak taw n kena marah...masuk dalam bilik air.....sanggup jerr minum air paip ....ahakss,,,,sangt dasyat....!!!!fuh time 2 memang rase air paip laa yang paling sedappppppp sekaliii hahahhaha.............


sTart puasa penuh time darjah5.......nie pun kire time kecik kecik dulu laa huhuhhu....ayah nak galakkan anak3 die semua puasa...so die cakap.....sapa puaSe Penuh!!!!!...dapat duet raya lebih hahahaahahahaaha....per lagi masing masing bagai nak glier menahan Lapar n Dahaga.....memang tekun arr puasa....last2 semua puase penuh...n time raya ,menuntut seperti yg ayah janji kan ahakss...kopakk poket ayah aku....


Then....masing masing dah besar....haruslaa puasa penuh kan..n pegi solat tarawihh....emmm memang kenagan best laa bulan bulan pose ni huhuh.....
AkU....suke glier bulan puasa datang....nak taw kenapa ..coz my mom yang tercinte akan menyediakan menu menu yang sangt menarik .....semuanyee speciall...smpai mengugat jwe dan rage aku hahahah....

s0.....puasa tahun ni my mom masak keTam MaSak LemAK ciLi aPie!!!!
memang tak bolih blaaa arrrr.......glier yumie.......prrrr memang terliur gileer RRR........adoiiiii....time ni memang tggu nak buke jerr................tunggu nye tuggu....jeng jeng ....buke sudah tibe...tapi aku x makn ketam dulu..coz kena makan kurma........kurma dah abis telan.....per lagi ......KETAM TIME......ahaksss....memang time mak aku masak lauk ni..aku duduk kat meja makan berjam jam ar....mau tak berjam...menikmati ketam laa katekan.... hihihihi.......memang sangt best.......

sebab tue laa aku suke glier bulan puasa ni dapat mam sedap3 heeeheheh.....kat bawah nie ade la pic....masakan yg marvles yang mak aku maSak......

yanG dah tgok....jangan sampai air liur terkeluar..nanti batal puaSe....=].......... 


ketam yumie

yum....yum.........

2 comments:

wanie said...

darling!! sedapnya..lapar sgt..hikhik..cantik layout baru!!! i like!!! =)

atienz@tiema said...

hehehe thnk my dearrrr